Michael Jackson rajongói oldala

Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Hírek

  • KÉSŐI SZÓLÓ (1979-2003 )
    2009-10-24 13:41:43

    Michael Jackson 1979-ben jelentette meg az első szóló stúdió albumát felnőtt, érett művészként az "Epic Records"-nál. Egészen 2003-ig ez a kiadó kezelte az új anyagait a "Sony Music Entertainment", majd a "Sony/BMG Music" leányvállalataként

  • Új dalok
    2009-10-24 13:39:46

    Az új Michael Jackson film kapcsán megjelenő "This Is It" című eddig nem hallott dal hatására több ritkaság is előkerült a napokban.

    Az eredeti "This Is It" dal társszerzője, Paul Anka bejelentette, hogy egy másik közös szerzeményük is meg fog jelenni hamarosan. A mű címe "Love Never Felt So Good", és valószínűleg az október 27-én boltokba kerülő új Jackson albumon kap majd ez is helyet.

    Janet Jackson novemberben megjelenő válogatás albumán nem csak a már ismert "Scream" című duettje került fel testvérével, de helyet kapott a "Make Me" című dal is. Ezt Janet a legendás "Don't Stop Til You Get Enough" című dalból alakította át, egyes források szerint Michael segítségével még 2008-ban.

    A Sony egyik vezetője pedig arra utalt egy napokban adott interjújában, hogy csak a cég birtokában 2 albumnyi kiadatlan Jackson dal van, amit a sztár még 2004 előtt rögzített a stúdiókban. Ezeket egyelőre nem tervezik megjelentetni.

  • Fated
    2009-10-24 13:38:31

    Egyes információk szerint jövő júniusban egy új képregény jelenik meg a Random House kiadásában. A művet nem más írta, mint Michael Jackson.

    A "Fated" című képregény főhőse Gabriel Star, egy ismert zenész, akinek az élete több ponton is hasonlít Jacksonéra. Star népszerűsége egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után tovább nő.

    A művet állítólagosan Jackson írta Gotham Chopraval, Deepak Chopra fiával, és 2009 elején fejezték be a munkálatokat.

    Az már biztos, hogy az Egyesült Államokban kapható lesz a mű, más országokban való megjelenés viszont egyelőre még nem tisztázott. A kiadó egyelőre tárgyalásoka folytat a lehetséges partnerekkel.

Asztali nézet